TÖLTSD LE
 APPLIKÁCIÓNKAT!
            
            
            Összetevők:
                    
                    Kukta Süllő
Kukta Extrafinom szemcséjű vákuumsó
Kukta Feketebors, őrölt
Kukta Étolaj
sous-vide cékla
málnaecet
méz
őrölt koriander
Kukta Burgonya gratin
                    
                                            Kukta Extrafinom szemcséjű vákuumsó
Kukta Feketebors, őrölt
Kukta Étolaj
sous-vide cékla
málnaecet
méz
őrölt koriander
Kukta Burgonya gratin
Tipp:
                        
                        Az egészben sült, ropogós bőrű süllő karakterét remekül ellensúlyozza a málnaecetes céklakrém friss savassága, míg a selymes burgonya gratin elegáns, stabil köretként kerekíti ki az étel textúráját és ízharmóniáját.
                        
                                                                                    Termékek:
                        
                        
                                    Egészben sült süllő málnaecetes céklakrémmel és burgonya gratin-nel
                
                                    
                    
                    
                                                    
                    
                            
                        
                                





