TÖLTSD LE
 APPLIKÁCIÓNKAT!
            
            
            
                        Grillezett bélszín erdei gombakrokettel, füstös-sült zellerpürével, savanyított gombával, paraj velutével és ropogós pancettával
                        
                            
                        
                        
                    
                    
                    Összetevők:
                    
                    RODEO Marhabélszín
KUKTA Chef gombakeverék
KUKTA Panko morzsa
KUKTA Vöröshagyma kocka
aprított fokhagyma
KUKTA Zellerkocka
KUKTA Leveles paraj
KUKTA Főzőkrém növényi 15%
KUKTA Tojás
KUKTA Búza finomliszt
SEGATA Császárszalonna „Tesa” PANCETTA
rozmaring
kakukkfű
KUKTA vaj
bébi paraj
majoranna
                    
                                            KUKTA Chef gombakeverék
KUKTA Panko morzsa
KUKTA Vöröshagyma kocka
aprított fokhagyma
KUKTA Zellerkocka
KUKTA Leveles paraj
KUKTA Főzőkrém növényi 15%
KUKTA Tojás
KUKTA Búza finomliszt
SEGATA Császárszalonna „Tesa” PANCETTA
rozmaring
kakukkfű
KUKTA vaj
bébi paraj
majoranna
Tipp:
                        
                        Szobahőmérsékleten állni hagyjuk a húst 30 percet,  majd forró serpenyőben kérgesítjük oldalanként 2-2  percig. 5 perces pihentetés után habzó vajban, fokhagyma, kakukkfű társaságában átforgatjuk, aromatizáljuk, általam kedvelt 52-55 fokos maghőig.
                        
                                                                                    Termékek:
                        
                        
                                    Grillezett bélszín erdei gombakrokettel, füstös-sült zellerpürével, savanyított gombával, paraj velutével és ropogós pancettával
                
                                    
                    
                    
                                                    
                    
                            Termékek
                    
                    
                            
                        









